ik zoek opslagruimte in Utrecht

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in utrecht


Utrecht, de Domstad, was één van de eerste Nederlandse steden met stadsrechten. Het was zelfs korte tijd de hoofdstad van het Koninkrijk Holland. Amsterdam heeft de kenmerkende grachten. Het centrum van Utrecht wordt gesierd door de al even mooie werven. Boven alles uit torent de 112 meter hoge Domtoren. Vandaag de dag is Utrecht vooral het centrum van Nederland. Een toonaangevende beurs- en conferentiestad, huisvester van Universiteit en Jaarbeurs Utrecht. Hard groeiend economisch centrum. Knooppunt van sppor- en snelwegen. Dat is het moderne Utrecht. Maar ook dat knooppunt loopt vaak vast. Dan is het fijn dat je opslagruimte gewoon naar jou toe komt.

ik maak graag een afspraak

de bewaar-app voor je spullen


Opslagruimte Utrecht regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe!

opslag in utrecht: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage


Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.

volgens de klant

8,0


ja, -Goede service/heel klantvriendelijk. Zowel van Santa als van Jimmy.
-Goed geregeld mbt vervoer.
-Goed contact.
-Goede informatie op de website en in reclames.

Vijf jaar gebruikt. Steeds 24/7 beschikbaar.
Goede ervaring.


JJH, Particulier

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!


Willem, Particulier

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.


Patty, Particulier

Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!


Arjens, Particulier

Zeer flexibel personeel, helder en duidelijk. Servicegericht. De opslagruimtes zijn perfect. Schoon, goede klimaatbeheersing en altijd toegankelijk.
Pre is dat autoverhuur in het pand zit: I rent n Go. Ook goede service en perfecte auto's.


Art, Particulier

Zeer prettig, makkelijk en goed bereikbaar.


laurens, Particulier

goed geregeld, 24 7 kan je bij je spullen, prettige mensen, goede service, vriendelijk.


Arjen , Particulier

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

adressen voor ruimte voor verandering in utrecht

Woonboulevard Utrecht

Ruim 60 woonwinkels, en daarmee één van de grootste woonboulevards van Nederland. Alles op woongebied. 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar. 


Woonexpress

Woonwarenhuis voor iedere kamer in je woning. Geef je interieur een boost.


All the luck in the world

Een concept store met spullen die je nergens anders vindt, ook niet bij de grote boulevards hierboven. Juist niet, eigenlijk. Unieke sieraden en spullen voor in huis.


Live Today

Gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Bijzondere meubels en stijlvolle woonaccessoires. Voor ieder wat wils dus.


Mooi & Belle

De naam zegt het al een beetje: een prachtige winkel om wooninspiratie op te doen. Een grote verscheidenheid aan interieurstijlen, waaronder veel botanisch. 

ook in de regio's:

Amsterdam


Rotterdam


Den-Haag


Gouda


serviceregio utrecht:


Nieuwegein


Hilversum


Zeist


Maarssen


Vianen


Breukelen

redenen voor opslagruimte utrecht


Wil jij meer uit je woning halen? Heb je een eigen onderneming en zoek je een opslagruimte Utrecht voor je voorraden? Stijgt jouw omzet zo explosief dat de dozen met bonnen en facturen tot aan het plafond reiken en zoek je archiefruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij halen, bewaren en brengen alle spullen die eventjes wilt vergeten. Totdat je ze weer nodig hebt, dan komen we ze gewoon weer bij brengen. Bij andere aanbieders van mobiele opslagruimte krijg je dan in één keer de hele box terug. Onhandig, als je nu juist die ene doos met het archief van 2003 nodig hebt. Bij ons kun je ook gewoon één doos terugvragen. De rest blijft dan gewoon staan in de opslagruimte!

altijd de juiste grootte: betaal niet voor meer m3 opslagruimte dan je nodig hebt


Maar hoeveel ruimte heb je eigenlijk nodig? Het is moeilijk om daar zelf een inschatting van te maken, daarom kun je bij ons altijd een vrijblijvende intake-afspraak plannen voordat je opslagruimte Utrecht huurt. Onze specialisten staan voor je klaar en komen bij jou thuis kijken. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel opslagruimte je nodig hebt voor de spullen die je opgeslagen wilt hebben.

Vanaf nu heb je 24/7 digitaal toegang tot je spullen via de Inbox app. Daar vind je een handig overzicht van alle spullen die wij voor jou bewaren. En je kunt alle afspraken (bijvoorbeeld voor halen en brengen van je spullen) hier direct met ons regelen.

Meer weten? Bekijk dan het filmpje hieronder, lees meer over onze flexibele opslagruimte of neem contact op, dan beantwoorden we zo snel mogelijk je vraag.

back-to-top