ik zoek opslagruimte in rotterdam

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in rotterdam


Rotterdam, de Maasstad, is de grootste havenstad van Nederland. De stad loopt voorop in slimme innovatie in transport en ontwikkeling van de haven. De virtuele berging van Inbox Storage sluit hier perfect op aan. Wij zijn de verlenging van je woning: de bewaar-app voor je spullen. We halen, bewaren en brengen overal in de regio Rotterdam. Van Vlaardingen, tot Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk en Dordrecht. The Hague Airport, Prins Alexander, Kralingen Crooswijk en Charlois: de opslagruimte van Inbox Storage komt overal naar je toe.

ik maak graag een afspraak

de bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Rotterdam regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

opslag in rotterdam: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.


24/7 digitaal inzicht in je opgeslagen spullen!

volgens de klant

8,0


ja, -Goede service/heel klantvriendelijk. Zowel van Santa als van Jimmy.
-Goed geregeld mbt vervoer.
-Goed contact.
-Goede informatie op de website en in reclames.

Vijf jaar gebruikt. Steeds 24/7 beschikbaar.
Goede ervaring.


JJH, Particulier

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!


Willem, Particulier

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.


Patty, Particulier

Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!


Arjens, Particulier

Zeer flexibel personeel, helder en duidelijk. Servicegericht. De opslagruimtes zijn perfect. Schoon, goede klimaatbeheersing en altijd toegankelijk.
Pre is dat autoverhuur in het pand zit: I rent n Go. Ook goede service en perfecte auto's.


Art, Particulier

Zeer prettig, makkelijk en goed bereikbaar.


laurens, Particulier

goed geregeld, 24 7 kan je bij je spullen, prettige mensen, goede service, vriendelijk.


Arjen , Particulier

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

adressen voor ruimte voor verandering in rotterdam

Woonmall Alexandrium

55 woonwinkels onder één dak. Dus altijd in die het interieur heeft waar jij van houdt.


Depot Rotterdam

Designshop, adviesbureau en studio in één. Ruim aanbod in de showroom, of professioneel advies op maat.

ook in de regio's:

Amsterdam


Utrecht


Den-Haag


Gouda


Leiden

serviceregio rotterdam:

Schiedam


Capelle aan den IJssel


Spijkenisse


Dordrecht


Barendrecht


Vlaardingen


Ridderkerk


Bergschenhoek

verhalen van Rotterdammers

Van antikraak in Rotterdam terug naar huis en op tournee in één week.

Sara kreeg het bericht dat iedere bewoner van een antikraak woning vreest: haar huur zou worden opgezegd. Twee jaar lang had ze mogen genieten van haar eigen appartement, dat in die tijd steeds meer een thuis was geworden. Daarkwam plotseling een einde aan. Een maand de tijd had ze om iets nieuws te vinden. Inbox kon haar, net op tijd voor de tournee met haar zanggroep, helpen met een passende opslag voor haar inboedel. “Het was allemaal al stressvol genoeg, dus ik vond de service en adviezen ontzettend fijn.”

Winkel eigenares op zoek naar extra opslagruimte

"Mijn ruimte … waarin niets of niemand me meer in de weg staat. Weg met die voorraad uit mijn eigen huis. Ben er nu echt helemaal klaar mee. Jarenlang heb ik mijn winkelvoorraad in huis gehad. Nu droom ik van die ene

plek waar ruimte letterlijk een begrip kan zijn.  Daarom ga ik mijn opslagruimte dus huren in Rotterdam. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Opslag in Rotterdam; daar ben ik van! Lees verder… 

back-to-top