ik zoek opslagruimte in rotterdam

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in rotterdam


Rotterdam, de Maasstad, is de grootste havenstad van Nederland. De stad loopt voorop in slimme innovatie in transport en ontwikkeling van de haven. De virtuele berging van Inbox Storage sluit hier perfect op aan. Wij zijn de verlenging van je woning: de bewaar-app voor je spullen. We halen, bewaren en brengen overal in de regio Rotterdam. Van Vlaardingen, tot Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk en Dordrecht. The Hague Airport, Prins Alexander, Kralingen Crooswijk en Charlois: de opslagruimte van Inbox Storage komt overal naar je toe.

ik maak graag een afspraak

de bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Rotterdam regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

opslag in rotterdam: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.


24/7 digitaal inzicht in je opgeslagen spullen!

volgens de klant

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

Prima


Daphne, Particulier

Santa heeft van het begin tot het einde onze opslagperiode uitstekend begeleid. Vooraf gaf ze vriendelijk correctie telefonische informatie en gedurende de opslagtijd altijd een vriendelijke groet of praatje. JImmy hielp ons geheel vrijwillig toen ik met wat grote spullen aankwam zetten. We zijn zee...
> lees verder


Els , Particulier

Alles prima, alleen is tweede verdieping lasting bereikbaar.


Reinier, Particulier

wij waren pas om 17.30 uur bij de opslag voor de oplevering. gelukkig was Jimmy en zijn collega nog aanwezig en werden wij nog keurig geholpen! terwijl de vestiging om 17.00 uur gesloten was en alle systemen waren afgesloten!


Robbert, Particulier

ik ben heel erg tevreden fijne vrouwlijke medewerker aan de balie helaas weet ik haar naam niet meer


brigitte, Particulier

Netjes en snel geholpen.


Marjolein, Particulier

8,0


Gouda, Opslagruimte

Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via whasapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.


Jasper , Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

adressen voor ruimte voor verandering in rotterdam

Woonmall Alexandrium

55 woonwinkels onder één dak. Dus altijd in die het interieur heeft waar jij van houdt.


Depot Rotterdam

Designshop, adviesbureau en studio in één. Ruim aanbod in de showroom, of professioneel advies op maat.

ook in de regio's:

Amsterdam


Utrecht


Den-Haag


Gouda


Leiden

serviceregio rotterdam:

Schiedam


Capelle aan den IJssel


Spijkenisse


Dordrecht


Barendrecht


Vlaardingen


Ridderkerk


Bergschenhoek

verhalen van Rotterdammers

Van antikraak in Rotterdam terug naar huis en op tournee in één week.

Sara kreeg het bericht dat iedere bewoner van een antikraak woning vreest: haar huur zou worden opgezegd. Twee jaar lang had ze mogen genieten van haar eigen appartement, dat in die tijd steeds meer een thuis was geworden. Daarkwam plotseling een einde aan. Een maand de tijd had ze om iets nieuws te vinden. Inbox kon haar, net op tijd voor de tournee met haar zanggroep, helpen met een passende opslag voor haar inboedel. “Het was allemaal al stressvol genoeg, dus ik vond de service en adviezen ontzettend fijn.”

Winkel eigenares op zoek naar extra opslagruimte

"Mijn ruimte … waarin niets of niemand me meer in de weg staat. Weg met die voorraad uit mijn eigen huis. Ben er nu echt helemaal klaar mee. Jarenlang heb ik mijn winkelvoorraad in huis gehad. Nu droom ik van die ene

plek waar ruimte letterlijk een begrip kan zijn.  Daarom ga ik mijn opslagruimte dus huren in Rotterdam. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Opslag in Rotterdam; daar ben ik van! Lees verder… 

back-to-top