ik zoek opslagruimte in gouda

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in gouda 


Op het bedrijventerrein de Goudse Poort ligt de thuisbasis van Inbox Storage. Ooit begonnen als klassieke aanbieder van self storage ruimtes. Nu komen we door het hele land naar je toe om je spullen op te halen. De bewaar-app voor je spullen: volgens ons de toekomst van opslagruimte. Toch bieden we in Gouda nog steeds de mogelijkheid je spullen zelf te komen brengen.

ik maak graag een afspraak

self storage opslagruimte gouda

Inbox Storage heeft 30 verschillende typen opslagruimten met 365 dagen per jaar gratis toegang en eigen alarm. Ideaal bij een verhuizing of verbouwing, of wanneer je voorraden of archief van je eigen bedrijf op wilt opslaan. Vanuit heel Gouda ben je met de auto binnen 10 minuten bij onze opslag facility. Je vindt ons direct op afslag 9 van de A12, “Gouda Centrum” achter de Go Stores, Gamma en kampeerhal de Vrijbuiter in Gouda. Op het bedrijventerrein de Goudse Poort.


Boxen in alle maten

Bij Inbox Storage hebben we veel verschillende boxen: van 1 tot 150m2. Hier zit ook de perfecte opslagruimte voor jou bij. Je huurt bij ons al vanaf €22,50 per maand.

de prijzen van opslagruimte gouda

kubieke meters:                           prijs per maand vanaf:

1 - 3                                                €22,50


4 - 8                                               €45,-


9 - 12                                             €75,-


13 - 18                                            €110,-


19 - 24                                           €135,-


Wij helpen je graag bij het kiezen van de opslagruimte die bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op. Of laat ons je terugbellen via het formulier hierboven.  

de voordelen van self storage 

Heb je veel toegang tot je spullen nodig? Dan is het huren van een self storage box voor jou de beste optie. Bij ons heb je dan 365 dagen per jaar van 06:00-23:00 gratis toegang tot je opslagruimte.


Alle opslagruimtes hebben een eigen alarm. Het gebouw is daarnaast uitgerust met:

  • Inbraakbeveiliging
  • Camera’s
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole


Zes dagen per week zijn we bovendien zelf in het gebouw aanwezig.

of liever via de app?

Heb je niet regelmatig toegang tot je opgeslagen spullen nodig? Of heb je gewoon geen zin om zelf met een busje heen en weer te rijden? Dan kun je ons de spullen ook laten ophalen. Onze ervaring leert dat mensen hooguit een paar keer per jaar fysiek bij hun opslagruimte komen. Daarom bieden wij nu ook de bewaar-app voor je spullen. 


Wij halen, bewaren en brengen je spullen

In plaats van te betalen voor fysieke toegang die je toch niet gebruikt, krijg je de extra service dat je spullen bij jou thuis worden opgehaald. Je houdt overzicht in onze app. En heb je je spullen weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer terugbrengen. Voor die prijs kun je in ieder geval geen busje huren om je spullen zelf te vervoeren!

de bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Gouda regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe!

opslag in gouda: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.

volgens de klant

8,0


ja, -Goede service/heel klantvriendelijk. Zowel van Santa als van Jimmy.
-Goed geregeld mbt vervoer.
-Goed contact.
-Goede informatie op de website en in reclames.

Vijf jaar gebruikt. Steeds 24/7 beschikbaar.
Goede ervaring.


JJH, Particulier

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!


Willem, Particulier

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.


Patty, Particulier

Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!


Arjens, Particulier

Zeer flexibel personeel, helder en duidelijk. Servicegericht. De opslagruimtes zijn perfect. Schoon, goede klimaatbeheersing en altijd toegankelijk.
Pre is dat autoverhuur in het pand zit: I rent n Go. Ook goede service en perfecte auto's.


Art, Particulier

Zeer prettig, makkelijk en goed bereikbaar.


laurens, Particulier

goed geregeld, 24 7 kan je bij je spullen, prettige mensen, goede service, vriendelijk.


Arjen , Particulier

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

handige adressen voor meer ruimte in gouda

Go Stores Gouda

Alles voor indoor, outdoor en living op één plek


Praxis


Karwei


Gamma


Van 't Hof Makelaardij

In Gouda werken we samen met de lokale makelaar Van 't Hof Makelaardij. Omdat ruimte ook belangrijk is bij het verkopen van je woning.

back-to-top