ik zoek opslagruimte in den haag

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in den haag


Wij zijn de verlenging van je woning. Laat ons je spullen opslaan, dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Maak heel eenvoudig een afspraak met onze opslagspecialist. Hij kan je precies vertellen hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk in dit filmpje hoe het werkt, of lees meer over flexibele opslagruimte.

ik maak graag een afspraak

opslagruimte den haag

Heb jij meer spullen dan in je huis passen? Verbouwen, verhuizen, of de berging vrij maken voor een pooltafel of tafelvoetbal? Geen probleem, bij Inbox Storage vind je de opslagruimte die je nodig hebt. Wij komen je spullen je halen en brengen ze terug wanneer je ze nodig hebt. Dus die ski’s en kerstspullen die je maar af en toe nodig hebt, bewaren wij voor je. 


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

flexibele opslagruimte den haag: wij komen naar jou toe!

Of je nu in de schilderswijk of stationsbuurt woont. Van Scheveningen en Loosduinen tot Haagse Hout en Laak. Zelfs tot in de torenkamer van de premier en het hele Binnenhof aan toe: wij halen, bewaren en brengen je spullen overal in Den Haag en in de rest van Nederland. Geboren en getogen Hagenees en op zoek naar wat extra ruimte? Of verhuis je van ergens anders in Nederland naar Den Haag en word je dus een Hagenaar? Laat je spullen door ons ophalen en tijdelijk bewaren in onze opslagruimte. Scheelt je weer sjouwen. Lees meer over onze flexibele opslagruimte of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

volgens de klant

8,0


ja, -Goede service/heel klantvriendelijk. Zowel van Santa als van Jimmy.
-Goed geregeld mbt vervoer.
-Goed contact.
-Goede informatie op de website en in reclames.

Vijf jaar gebruikt. Steeds 24/7 beschikbaar.
Goede ervaring.


JJH, Particulier

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!


Willem, Particulier

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.


Patty, Particulier

Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!


Arjens, Particulier

Zeer flexibel personeel, helder en duidelijk. Servicegericht. De opslagruimtes zijn perfect. Schoon, goede klimaatbeheersing en altijd toegankelijk.
Pre is dat autoverhuur in het pand zit: I rent n Go. Ook goede service en perfecte auto's.


Art, Particulier

Zeer prettig, makkelijk en goed bereikbaar.


laurens, Particulier

goed geregeld, 24 7 kan je bij je spullen, prettige mensen, goede service, vriendelijk.


Arjen , Particulier

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

adressen voor ruimte voor verandering in den haag

Mega Stores Den Haag

Naar eigen zeggen het grootste overdekte winkelcentrum van de BeNeLux. Tal van woonwinkels. Onder andere Beter Bed, Leen Bakker, Auping Plaza, Montèl, Prénatal.


Woon Express Den Haag

Woonexpress Den Haag is het woonwarenhuis waar je terecht kunt voor de complete inrichting van je woning. Van de woonkamer en slaapkamer tot aan de badkamer en je kantoor.


Het Zeeheldenkwartier

Eén van de gezelligste stadswijken van Den Haag, aan de rand van de binnenstad. Veel authentieke winkels, met een ruime keus aan antiek, interieur en woonstyling. 

altijd de opslagruimte die bij je past

Bij Inbox Storage geloven we in flexibele opslagruimte. Daarom denken we niet in de oude indeling van boxen in een grote variëteit aan kubieke meters. Wij denken buiten de opslagbox en werken met opslag abonnementen van verschillende groottes. Net zoals voor je telefoon, maar dan met m3in plaats van MB. Want een opslagruimte van 7m3 is leuk en aardig, maar hoeveel gaat daar dan in? Is het voldoende voor de inboedel, meubels, archieven en andere spullen die je op wilt slaan? Daarom denken wij vanaf de eerste stap met je mee.


Onze opslagspecialist komt bij je thuis langs voor een vrijblijvende intake-afspraak. Jij geeft aan wat je op wilt slaan en krijgt direct te horen welk opslag abonnement je daarvoor nodig hebt. Indien je besluit om via Inbox Storage opslagruimte te huren plannen jullie direct een haalafspraak, waarop wij de spullen komen ophalen. Jij hoeft ze alleen maar ingepakt en wel klaar te zetten. Tussentijds de hoeveelheid opgeslagen spullen aanpassen? Je kunt altijd extra spullen laten ophalen of juist een deel van de opslag weer laten thuisbezorgen. De omvang van je abonnement wordt indien nodig gewoon aangepast. Onze opslagruimte groeit of krimpt dus met je mee, zodat je nooit betaalt voor een half lege unit. Je betaalt toch immers ook niet voor MB’s die je niet gebruikt?

self storage den haag, of vanaf de bank?

Als je op zoek bent naar een opslagruimte waar je regelmatig zelf bij kunt, heb je keuze genoeg. Shurgard opslagruimte Binckhort en Allsafe mini opslag Den Haag zijn de grootste. Daarnaast zijn er vele lokale aanbieders. Wanneer je wekelijks bij de opgeslagen spullen wilt kunnen, is dit waarschijnlijk de beste keuze. Je huurt dan je eigen self storage unit: een box waar je zelf naartoe kunt rijden. In de meeste gevallen, blijkt echter dat mensen die opslag box nauwelijks bezoeken. 


opslagruimte den haag goedkoop?

Misschien denk je dat een self storage unit goedkoper is, omdat je de spullen hier zelf naartoe brengt. Maar dit is zeker niet altijd het geval. Bij Shurgard Binckhorst betaal je voor 1m2 zo'n €38,- per maand. Een vergelijkbaar XS abonnement bij Inbox kost je €35,- En voor een ruimte van 2m2, toegankelijk met de auto, betaal je bij Shurgard €74,- tegen een S abonnement voor €65,- Bij Inbox Storage bespaar je bovendien op de transportkosten van je spullen. Of dat nou de huur van een busje is, of alleen maar je benzinekosten. Het halen en terugbrengen zit bij de prijs inbegrepen. Dit kunnen we doen doordat wij ons pakhuis efficiënter kunnen inrichten dan met losse units mogelijk is. Er gaat dus geen waardevolle ruimte verloren bij het opslaan van de spullen.

back-to-top