opslagruimte huur je met de bewaar-app voor je spullen

header-img

heb jij extra opslagruimte nodig?


Bij Inbox Storage maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Kies hiernaast het abonnement dat bij je past. Onze opslagspecialist bekijkt samen met jou of het passend is bij de spullen die je op wilt slaan. Nog geen idee welke grootte je nodig hebt? Kies dan de optie "graag advies".

ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Opslagruimte huren zonder dat je de deur uit hoeft

Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Het ideale alternatief voor die rommelkamer, zodat je daar wat leukers mee kunt doen.


Geen extra gedoe, gewoon ruimte voor verandering

Verbouwen, verhuizen, scheiding, samenwonen of rigoureus opruimen: Inbox Storage leert haar klanten vaak kennen in tijden van verandering. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is extra gedoe. Daarom maken wij opslag eenvoudig, met advies op maat en het halen, bewaren en brengen van je spullen. Zo geregeld via de app!

ook bij jou in de buurt

> Amsterdam
> Rotterdam
> Den Haag
> Utrecht
> Gouda

Archiefruimte

Heb je thuis een archief dat uit zijn voegen begint te groeien? Digitale documenten sla je op in de cloud, sla je fysieke archief op in de bewaar-app voor je spullen. Met een XS abonnement stal je al 10 dozen vanaf €35,- per maand. Wij komen ze gewoon bij je voordeur ophalen.


De dozen kun je, als je dat wilt, individueel labelen. Zodat je als dat nodig is het archief van 2003 weer terug kunt vragen, terwijl de rest netjes in de opslagruimte blijft staan. Aan het einde van het boekjaar extra dozen toevoegen kan ook: je abonnement groeit automatisch met je bedrijf mee!

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Je weet voor welke spullen je opslag zoekt, maar weet je ook hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt? Hoeveel kubieke meters wil je eigen opslaan? Bij Inbox heb je de keuze uit een aantal abonnementen, van extra small tot extra large. Onze opslagspecialist helpt je graag met advies op maat. App ons een foto van de spullen die je op wilt slaan, of plan onderaan deze pagina een intake. Dat kan op locatie, maar indien gewenst ook via facetime.


Door het persoonlijke advies krijg je altijd de juist opslagruimte en betaal je nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt.

volgens de klant

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

Prima


Daphne, Particulier

Santa heeft van het begin tot het einde onze opslagperiode uitstekend begeleid. Vooraf gaf ze vriendelijk correctie telefonische informatie en gedurende de opslagtijd altijd een vriendelijke groet of praatje. JImmy hielp ons geheel vrijwillig toen ik met wat grote spullen aankwam zetten. We zijn zee...
> lees verder


Els , Particulier

Alles prima, alleen is tweede verdieping lasting bereikbaar.


Reinier, Particulier

wij waren pas om 17.30 uur bij de opslag voor de oplevering. gelukkig was Jimmy en zijn collega nog aanwezig en werden wij nog keurig geholpen! terwijl de vestiging om 17.00 uur gesloten was en alle systemen waren afgesloten!


Robbert, Particulier

ik ben heel erg tevreden fijne vrouwlijke medewerker aan de balie helaas weet ik haar naam niet meer


brigitte, Particulier

Netjes en snel geholpen.


Marjolein, Particulier

8,0


Gouda, Opslagruimte

Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via whasapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.


Jasper , Particulier

hoe het werkt?


stap 1

foto maken


stap 2

intake online of bij jou thuis


stap 3

haalafspraak plannen


stap 4

24/7 digitaal toegang tot je spullen via de Inbox app

back-to-top