opslagruimte huur je met de bewaar-app voor je spullen

header-img

heb jij extra opslagruimte nodig?


Bij Inbox Storage maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Kies hiernaast het abonnement dat bij je past. Onze opslagspecialist bekijkt samen met jou of het passend is bij de spullen die je op wilt slaan. Nog geen idee welke grootte je nodig hebt? Kies dan de optie "graag advies".

ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Opslagruimte huren zonder dat je de deur uit hoeft

Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Het ideale alternatief voor die rommelkamer, zodat je daar wat leukers mee kunt doen.


Geen extra gedoe, gewoon ruimte voor verandering

Verbouwen, verhuizen, scheiding, samenwonen of rigoureus opruimen: Inbox Storage leert haar klanten vaak kennen in tijden van verandering. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is extra gedoe. Daarom maken wij opslag eenvoudig, met advies op maat en het halen, bewaren en brengen van je spullen. Zo geregeld via de app!

ook bij jou in de buurt

> Amsterdam
> Rotterdam
> Den Haag
> Utrecht
> Gouda

Archiefruimte

Heb je thuis een archief dat uit zijn voegen begint te groeien? Digitale documenten sla je op in de cloud, sla je fysieke archief op in de bewaar-app voor je spullen. Met een XS abonnement stal je al 10 dozen vanaf €35,- per maand. Wij komen ze gewoon bij je voordeur ophalen.


De dozen kun je, als je dat wilt, individueel labelen. Zodat je als dat nodig is het archief van 2003 weer terug kunt vragen, terwijl de rest netjes in de opslagruimte blijft staan. Aan het einde van het boekjaar extra dozen toevoegen kan ook: je abonnement groeit automatisch met je bedrijf mee!

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Je weet voor welke spullen je opslag zoekt, maar weet je ook hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt? Hoeveel kubieke meters wil je eigen opslaan? Bij Inbox heb je de keuze uit een aantal abonnementen, van extra small tot extra large. Onze opslagspecialist helpt je graag met advies op maat. App ons een foto van de spullen die je op wilt slaan, of plan onderaan deze pagina een intake. Dat kan op locatie, maar indien gewenst ook via facetime.


Door het persoonlijke advies krijg je altijd de juist opslagruimte en betaal je nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt.

volgens de klant

8,0


ja, -Goede service/heel klantvriendelijk. Zowel van Santa als van Jimmy.
-Goed geregeld mbt vervoer.
-Goed contact.
-Goede informatie op de website en in reclames.

Vijf jaar gebruikt. Steeds 24/7 beschikbaar.
Goede ervaring.


JJH, Particulier

Ik ben zeer te spreken over de goede service van Inbox Storage. De medewerkers zijn erg behulpzaam en zeer duidelijk in de communicatie. De haal, bewaar, breng service was een ideale oplossing voor mij. Kortom een dikke tien voor Inbox Storage!


Willem, Particulier

De dienstverlening is uitzonderlijk goed, aan alles wordt gedacht en zelfs advies gegeven als je zelf ergens niet aan denkt. Uitermate vriendelijk, informatie is duidelijk (geen addertjes onder het gras), overzichtelijke facturen.


Patty, Particulier

Doen wat ze beloven en je wordt zeer vriendelijk geholpen!


Arjens, Particulier

Zeer flexibel personeel, helder en duidelijk. Servicegericht. De opslagruimtes zijn perfect. Schoon, goede klimaatbeheersing en altijd toegankelijk.
Pre is dat autoverhuur in het pand zit: I rent n Go. Ook goede service en perfecte auto's.


Art, Particulier

Zeer prettig, makkelijk en goed bereikbaar.


laurens, Particulier

goed geregeld, 24 7 kan je bij je spullen, prettige mensen, goede service, vriendelijk.


Arjen , Particulier

Zeer goede ervaringen met Inbox. Snelle service, klantvriendelijk personeel, goede dienstverlening, goede opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden. Aanrader!


René, Particulier

Ben zeer goed geholpen


Raymond , Particulier

hoe het werkt?


stap 1

foto maken


stap 2

intake online of bij jou thuis


stap 3

haalafspraak plannen


stap 4

24/7 digitaal toegang tot je spullen via de Inbox app

back-to-top