Opslagruimte huren zonder dat je de deur uit hoeft

header-img

heb jij extra opslagruimte nodig?


Bij Inbox Storage maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Simpel en eenvoudig, zonder dat je er zelf de deur voor uit hoeft. Die ski's en kerstspullen die je maar af en toe nodig hebt, die bewaren wij wel voor je!

ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Ruimte om te groeien in steeds minder ruimte


De wereld verandert en groeit steeds sneller. De ruimte hiervoor wordt steeds schaarser. Niet voor niets zijn tiny housing en flexibel werken de grootste trends op de woning- en kantorenmarkt. Slimme en overzichtelijke oplossingen om de ruimte die we hebben optimaal te benutten worden steeds belangrijker. 

 

De cloud voor je spullen

 

Wij halen de spullen op en brengen ze bij je terug wanneer je ze weer nodig hebt. Alles regel je simpel en snel in onze Inbox-app, waar je 24/7 een overzicht hebt van je opgeslagen spullen. We bieden verschillende, flexibele opslagabonnementen, zodat je altijd de opslagruimte hebt die bij jou past. Opslagruimte 2.0 noemen we dat: de cloud voor je spullen!

 

Als je vragen hebt, of een intake wilt plannen met onze opslagspecialist, neem dan contact op met onze klantenservice via 085-3030880. Natuurlijk kun je eerst ook alles rustig nalezen op de opslagruimte pagina. Daar vertellen we je graag meer over de opslag van je spullen in een Inbox opslagruimte, en wat je van ons kunt verwachten.

back-to-top