kantoorruimte huren in Gouda, zonder langlopend contract

header-img

Aan de Kampenringweg 26-28 hebben we diverse kantoorruimtes beschikbaar op het bedrijventerrein “De Goudse Poort”, direct grenzend aan het nieuwe winkelgebied Go Stores Gouda.

ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Kantoorruimte Gouda bij Inbox Storage


Ben jij op zoek naar kantoorruimte in de regio Gouda, zonder contract voor meerdere jaren? Aan de Kampenringweg 26-28 heeft Inbox Storage diverse kantoorruimtes beschikbaar op het bedrijventerrein “De Goudse Poort”, direct grenzend aan het nieuwe winkelgebied Go Stores Gouda. Door een parkeergarage en ruim parkeergebied voor de Go Stores is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig. Internet via glasvezelkabel is aanwezig.   


Bedrijfsruimte in hetzelfde pand


Tevens is het mogelijk in hetzelfde pand extra bedrijfsruimte te huren, op de begane grond met eigen overheaddeur grenzend aan een buiten gelegen laad- en losplek. Ook hier is tijdelijke huur uiteraard mogelijk, en door de verschillende beschikbare oppervlaktes huur je nooit meer dan nodig. Ideaal dus voor het opslaan van bedrijfsvoorraden, of als bijvoorbeeld een werkplaats bij de gehuurde kantoorruimte. 


back-to-top