bedrijfsruimte huren zonder langdurig contract

header-img

Ben jij op zoek naar bedrijfsruimte zonder contract voor meerdere jaren? Aan de Kampenringweg 26-28 hebben we diverse bedrijfsruimtes op het bedrijventerrein “De Goudse Poort”, direct grenzend aan het nieuwe winkelgebied Go Stores Gouda.

ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

In het pand van Inbox Storage locatie Gouda, aan de Kampenringweg 26-28, hebben we diverse bedrijfsruimtes beschikbaar. Deze zijn gelegen aan het bedrijventerrein “De Goudse Poort”, direct grenzend aan het nieuwe winkelgebied Go Stores Gouda. 


Voorzieningen


De bedrijfsruimtes zijn voorzien van eigen elektrapunt, verlichting, individuele verbruiksmeter, internet en ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Het uitvoeren van lichte werkzaamheden in de ruimte is toegestaan. Ideaal voor bijvoorbeeld seizoensopslag, (startende) webshops en klusbedrijven. Gedeelde sanitaire voorzieningen zijn aanwezig en toegankelijk van 06:00 - 23:00.
 

Kantoorruimte huren in hetzelfde pand is eveneens een mogelijkheid.


Vloeroppervlakte 


De bedrijfsruimtes bevinden zich op de begane grond, met eigen elektrisch bedienbare overheaddeur aan de buitenzijde, en hebben een oppervlakte van ca. 45 m² tot ca. 70 m² 


Bereikbaarheid


Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig met parkeergarage voor de deur. Centraal gelegen met uitstekende aansluiting op het wegennet.  Het complex is gevestigd op bedrijventerrein “Goudse Poort”, direct aan de rijksweg A12. 

back-to-top