ik zoek opslagruimte in rotterdam

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in rotterdam


Rotterdam, de Maasstad, is de grootste havenstad van Nederland. De stad loopt voorop in slimme innovatie in transport en ontwikkeling van de haven. De virtuele berging van Inbox Storage sluit hier perfect op aan. Wij zijn de verlenging van je woning: de bewaar-app voor je spullen. We halen, bewaren en brengen overal in de regio Rotterdam. Van Vlaardingen, tot Spijkenisse, Barendrecht, Ridderkerk en Dordrecht. The Hague Airport, Prins Alexander, Kralingen Crooswijk en Charlois: de opslagruimte van Inbox Storage komt overal naar je toe.

ik maak graag een afspraak

de bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Rotterdam regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

opslag in rotterdam: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.


24/7 digitaal inzicht in je opgeslagen spullen!

volgens de klant

ik ben heel erg tevreden fijne vrouwlijke medewerker aan de balie helaas weet ik haar naam niet meer


brigitte, Particulier

Netjes en snel geholpen.


Marjolein, Particulier

8,0


Gouda, Opslagruimte

Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via whasapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.


Jasper , Particulier

Ik ben geweldig geholpene met alles van de info vragen tot en met het terugbrengen. Alleen is er voor de volgende maand (maart)wederom €100,00 afgeschreven en de opgeslagen meubels zijn 27 februari teruggebracht.verder is alles fantastisch verlopen. Ik zal jullie zeker promoten.


Magda, Particulier

Hele vriendelijke ontvangst bij binnenkomst door Jimmy.
Hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien, n.a.v. onze behoefte voor opslagruimte.
Ook de prijsuitleg was duidelijk. Ook hier gewezen op bijvoorbeeld korting bij 12 maanden huur.
Jimmy heeft alle tijd genomen om ...
> lees verder


Michel, Particulier

Positieve ervaringen in contact, beschikbaarheid en bereikbaarheid van gebouw en opslagruimte.
Temperatuur en luchtvochtigheid wat minder waardoor niet elk artikel er even goed kan worden opgeslagen.
Rondom facturering en administratie verliep alles zeer goed.


Jeroen, Particulier

Super! Makkelijk en betrouwbaar.


Michelle, Particulier

Prima service, ook bij opzeggen


Rijsdijk Bestratingen Gouda vof, Bedrijf

Net voor onze verhuizing (nov 2016) zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus 2x verhuizen (vanuit oude huis naar opslag en opslag naar nieuwe huis). Vanaf het begin super contact met Jimmy, erg behulpzaam, denkt goed ...
> lees verder


Jeroen, Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

adressen voor ruimte voor verandering in rotterdam

Woonmall Alexandrium

55 woonwinkels onder één dak. Dus altijd in die het interieur heeft waar jij van houdt.


Depot Rotterdam

Designshop, adviesbureau en studio in één. Ruim aanbod in de showroom, of professioneel advies op maat.

ook in de regio's:

Amsterdam


Utrecht


Den-Haag


Gouda


serviceregio rotterdam:

Dordrecht


Schiedam


Capelle aan den IJssel


Oud Beijerland


Spijkenisse


Hellevoetsluis

verhalen van Rotterdammers

Van antikraak in Rotterdam terug naar huis en op tournee in één week.

Sara kreeg het bericht dat iedere bewoner van een antikraak woning vreest: haar huur zou worden opgezegd. Twee jaar lang had ze mogen genieten van haar eigen appartement, dat in die tijd steeds meer een thuis was geworden. Daarkwam plotseling een einde aan. Een maand de tijd had ze om iets nieuws te vinden. Inbox kon haar, net op tijd voor de tournee met haar zanggroep, helpen met een passende opslag voor haar inboedel. “Het was allemaal al stressvol genoeg, dus ik vond de service en adviezen ontzettend fijn.”

sara

Winkel eigenares op zoek naar extra opslagruimte

"Mijn ruimte … waarin niets of niemand me meer in de weg staat. Weg met die voorraad uit mijn eigen huis. Ben er nu echt helemaal klaar mee. Jarenlang heb ik mijn winkelvoorraad in huis gehad. Nu droom ik van die ene

plek waar ruimte letterlijk een begrip kan zijn.  Daarom ga ik mijn opslagruimte dus huren in Rotterdam. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Opslag in Rotterdam; daar ben ik van! Lees verder… 

back-to-top