ik zoek opslagruimte in gouda

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in gouda 


Op het bedrijventerrein de Goudse Poort ligt de thuisbasis van Inbox Storage. Ooit begonnen als klassieke aanbieder van self storage ruimtes. Nu komen we door het hele land naar je toe om je spullen op te halen. De bewaar-app voor je spullen: volgens ons de toekomst van opslagruimte. Toch bieden we in Gouda nog steeds de mogelijkheid je spullen zelf te komen brengen.

ik maak graag een afspraak

self storage opslagruimte gouda

Inbox Storage heeft 30 verschillende typen opslagruimten met 365 dagen per jaar gratis toegang en eigen alarm. Ideaal bij een verhuizing of verbouwing, of wanneer je voorraden of archief van je eigen bedrijf op wilt opslaan. Vanuit heel Gouda ben je met de auto binnen 10 minuten bij onze opslag facility. Je vindt ons direct op afslag 9 van de A12, “Gouda Centrum” achter de Go Stores, Gamma en kampeerhal de Vrijbuiter in Gouda. Op het bedrijventerrein de Goudse Poort.


Boxen in alle maten

Bij Inbox Storage hebben we veel verschillende boxen: van 1 tot 150m2. Hier zit ook de perfecte opslagruimte voor jou bij. Je huurt bij ons al vanaf €22,50 per maand.

de prijzen van opslagruimte gouda

kubieke meters:                           prijs per maand vanaf:

1 - 3                                                €22,50


4 - 8                                               €45,-


9 - 12                                             €75,-


13 - 18                                            €110,-


19 - 24                                           €135,-


Wij helpen je graag bij het kiezen van de opslagruimte die bij jouw behoeften past. Neem contact met ons op. Of laat ons je terugbellen via het formulier hierboven.  

de voordelen van self storage 

Heb je veel toegang tot je spullen nodig? Dan is het huren van een self storage box voor jou de beste optie. Bij ons heb je dan 365 dagen per jaar van 06:00-23:00 gratis toegang tot je opslagruimte.


Alle opslagruimtes hebben een eigen alarm. Het gebouw is daarnaast uitgerust met:

  • Inbraakbeveiliging
  • Camera’s
  • Brandbeveiliging
  • Toegangscontrole


Zes dagen per week zijn we bovendien zelf in het gebouw aanwezig.

of liever via de app?

Heb je niet regelmatig toegang tot je opgeslagen spullen nodig? Of heb je gewoon geen zin om zelf met een busje heen en weer te rijden? Dan kun je ons de spullen ook laten ophalen. Onze ervaring leert dat mensen hooguit een paar keer per jaar fysiek bij hun opslagruimte komen. Daarom bieden wij nu ook de bewaar-app voor je spullen. 


Wij halen, bewaren en brengen je spullen

In plaats van te betalen voor fysieke toegang die je toch niet gebruikt, krijg je de extra service dat je spullen bij jou thuis worden opgehaald. Je houdt overzicht in onze app. En heb je je spullen weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer terugbrengen. Voor die prijs kun je in ieder geval geen busje huren om je spullen zelf te vervoeren!

de bewaar-app voor je spullen

Opslagruimte Gouda regel je heel eenvoudig bij Inbox Storage. Wij halen, bewaren en brengen je spullen. Met de Inbox-app heb je daarna altijd digitaal overzicht van de opgeslagen spullen. Met een paar klikken vraag je iedere doos, lamp of kunstkerstboom terug. Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Simpel!


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe!

opslag in gouda: eenvoudig en overzichtelijk met inbox storage

Verhuizen? Verbouwen? Dozen vol archief die in de weg staan? Met de Inbox bewaar-app kun je alles wat je niet nodig hebt, even vergeten. Gebruik je rommelkamer, berging of zolder voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt? Die bewaren wij wel voor je. Kies het abonnement dat bij je past. Of plan een (online) intake met onze opslagspecialist. Hij vertelt je hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen op. We komen ze terugbrengen waar en wanneer je ze nodig hebt. Bekijk het filmpje, of lees meer over de bewaar-app voor je spullen.

volgens de klant

ik ben heel erg tevreden fijne vrouwlijke medewerker aan de balie helaas weet ik haar naam niet meer


brigitte, Particulier

Netjes en snel geholpen.


Marjolein, Particulier

8,0


Gouda, Opslagruimte

Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via whasapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.


Jasper , Particulier

Ik ben geweldig geholpene met alles van de info vragen tot en met het terugbrengen. Alleen is er voor de volgende maand (maart)wederom €100,00 afgeschreven en de opgeslagen meubels zijn 27 februari teruggebracht.verder is alles fantastisch verlopen. Ik zal jullie zeker promoten.


Magda, Particulier

Hele vriendelijke ontvangst bij binnenkomst door Jimmy.
Hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien, n.a.v. onze behoefte voor opslagruimte.
Ook de prijsuitleg was duidelijk. Ook hier gewezen op bijvoorbeeld korting bij 12 maanden huur.
Jimmy heeft alle tijd genomen om ...
> lees verder


Michel, Particulier

Positieve ervaringen in contact, beschikbaarheid en bereikbaarheid van gebouw en opslagruimte.
Temperatuur en luchtvochtigheid wat minder waardoor niet elk artikel er even goed kan worden opgeslagen.
Rondom facturering en administratie verliep alles zeer goed.


Jeroen, Particulier

Super! Makkelijk en betrouwbaar.


Michelle, Particulier

Prima service, ook bij opzeggen


Rijsdijk Bestratingen Gouda vof, Bedrijf

Net voor onze verhuizing (nov 2016) zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus 2x verhuizen (vanuit oude huis naar opslag en opslag naar nieuwe huis). Vanaf het begin super contact met Jimmy, erg behulpzaam, denkt goed ...
> lees verder


Jeroen, Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

handige adressen voor meer ruimte in gouda

Go Stores Gouda

Alles voor indoor, outdoor en living op één plek


Praxis


Karwei


Gamma


Van 't Hof Makelaardij

In Gouda werken we samen met de lokale makelaar Van 't Hof Makelaardij. Omdat ruimte ook belangrijk is bij het verkopen van je woning.

back-to-top