ik zoek opslagruimte in den haag

header-img

ja, neem contact met mij op

opslagruimte huren in den haag


Wij zijn de verlenging van je woning. Laat ons je spullen opslaan, dan kun jij je rommelkamer gebruiken voor wat echt belangrijk is. Zoals een biljarttafel of inloopkast. Die ski's en kerstboom die je maar een keer per jaar nodig hebt bewaren wij wel voor je. Maak heel eenvoudig een afspraak met onze opslagspecialist. Hij kan je precies vertellen hoeveel ruimte je nodig hebt. Wij halen de spullen die je wilt opslaan gewoon bij je op. Als je ze nodig hebt komen we ze weer terugbrengen. Bekijk in dit filmpje hoe het werkt, of lees meer over flexibele opslagruimte.

ik maak graag een afspraak

opslagruimte den haag

Heb jij meer spullen dan in je huis passen? Verbouwen, verhuizen, of de berging vrij maken voor een pooltafel of tafelvoetbal? Geen probleem, bij Inbox Storage vind je de opslagruimte die je nodig hebt. Wij komen je spullen je halen en brengen ze terug wanneer je ze nodig hebt. Dus die ski’s en kerstspullen die je maar af en toe nodig hebt, bewaren wij voor je. 


Bekijk hoe het werkt, of kies direct je abonnement en voeg je spullen toe! Nog niet zeker welk abonnement je nodig hebt? Wij denken met je mee.

flexibele opslagruimte den haag: wij komen naar jou toe!

Of je nu in de schilderswijk of stationsbuurt woont. Van Scheveningen en Loosduinen tot Haagse Hout en Laak. Zelfs tot in de torenkamer van de premier en het hele Binnenhof aan toe: wij halen, bewaren en brengen je spullen overal in Den Haag en in de rest van Nederland. Geboren en getogen Hagenees en op zoek naar wat extra ruimte? Of verhuis je van ergens anders in Nederland naar Den Haag en word je dus een Hagenaar? Laat je spullen door ons ophalen en tijdelijk bewaren in onze opslagruimte. Scheelt je weer sjouwen. Lees meer over onze flexibele opslagruimte of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

volgens de klant

ik ben heel erg tevreden fijne vrouwlijke medewerker aan de balie helaas weet ik haar naam niet meer


brigitte, Particulier

Netjes en snel geholpen.


Marjolein, Particulier

8,0


Gouda, Opslagruimte

Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via whasapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.


Jasper , Particulier

Ik ben geweldig geholpene met alles van de info vragen tot en met het terugbrengen. Alleen is er voor de volgende maand (maart)wederom €100,00 afgeschreven en de opgeslagen meubels zijn 27 februari teruggebracht.verder is alles fantastisch verlopen. Ik zal jullie zeker promoten.


Magda, Particulier

Hele vriendelijke ontvangst bij binnenkomst door Jimmy.
Hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien, n.a.v. onze behoefte voor opslagruimte.
Ook de prijsuitleg was duidelijk. Ook hier gewezen op bijvoorbeeld korting bij 12 maanden huur.
Jimmy heeft alle tijd genomen om ...
> lees verder


Michel, Particulier

Positieve ervaringen in contact, beschikbaarheid en bereikbaarheid van gebouw en opslagruimte.
Temperatuur en luchtvochtigheid wat minder waardoor niet elk artikel er even goed kan worden opgeslagen.
Rondom facturering en administratie verliep alles zeer goed.


Jeroen, Particulier

Super! Makkelijk en betrouwbaar.


Michelle, Particulier

Prima service, ook bij opzeggen


Rijsdijk Bestratingen Gouda vof, Bedrijf

Net voor onze verhuizing (nov 2016) zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus 2x verhuizen (vanuit oude huis naar opslag en opslag naar nieuwe huis). Vanaf het begin super contact met Jimmy, erg behulpzaam, denkt goed ...
> lees verder


Jeroen, Particulier

waarom bij ons

  • usp al je spullen overzichtelijk in de bewaar-app
  • usp simpel; foto's versturen en opslag huren
  • usp veiliger dan je eigen berging
  • usp klanten geven ons een 8,6/10

adressen voor ruimte voor verandering in den haag

Mega Stores Den Haag

Naar eigen zeggen het grootste overdekte winkelcentrum van de BeNeLux. Tal van woonwinkels. Onder andere Beter Bed, Leen Bakker, Auping Plaza, Montèl, Prénatal.


Woon Express Den Haag

Woonexpress Den Haag is het woonwarenhuis waar je terecht kunt voor de complete inrichting van je woning. Van de woonkamer en slaapkamer tot aan de badkamer en je kantoor.


Het Zeeheldenkwartier

Eén van de gezelligste stadswijken van Den Haag, aan de rand van de binnenstad. Veel authentieke winkels, met een ruime keus aan antiek, interieur en woonstyling. 

ook in de regio's:

Amsterdam


Utrecht


Rotterdam


Gouda


serviceregio den haag:

Zoetermeer


Delft

altijd de opslagruimte die bij je past

Bij Inbox Storage geloven we in flexibele opslagruimte. Daarom denken we niet in de oude indeling van boxen in een grote variëteit aan kubieke meters. Wij denken buiten de opslagbox en werken met opslag abonnementen van verschillende groottes. Net zoals voor je telefoon, maar dan met m3in plaats van MB. Want een opslagruimte van 7m3 is leuk en aardig, maar hoeveel gaat daar dan in? Is het voldoende voor de inboedel, meubels, archieven en andere spullen die je op wilt slaan? Daarom denken wij vanaf de eerste stap met je mee.


Onze opslagspecialist komt bij je thuis langs voor een vrijblijvende intake-afspraak. Jij geeft aan wat je op wilt slaan en krijgt direct te horen welk opslag abonnement je daarvoor nodig hebt. Indien je besluit om via Inbox Storage opslagruimte te huren plannen jullie direct een haalafspraak, waarop wij de spullen komen ophalen. Jij hoeft ze alleen maar ingepakt en wel klaar te zetten. Tussentijds de hoeveelheid opgeslagen spullen aanpassen? Je kunt altijd extra spullen laten ophalen of juist een deel van de opslag weer laten thuisbezorgen. De omvang van je abonnement wordt indien nodig gewoon aangepast. Onze opslagruimte groeit of krimpt dus met je mee, zodat je nooit betaalt voor een half lege unit. Je betaalt toch immers ook niet voor MB’s die je niet gebruikt?

back-to-top