opslagruimte huur je met de bewaar-app voor je spullen

header-img

heb jij extra opslagruimte nodig?


Bij Inbox Storage maken we het opslaan van je spullen overzichtelijk. Kies hiernaast het abonnement dat bij je past. Onze opslagspecialist bekijkt samen met jou of het passend is bij de spullen die je op wilt slaan. Nog geen idee welke grootte je nodig hebt? Kies dan de optie "graag advies".

ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Opslagruimte huren zonder dat je de deur uit hoeft

Inbox Storage is de bewaar-app voor je spullen. Het ideale alternatief voor die rommelkamer, zodat je daar wat leukers mee kunt doen.


Geen extra gedoe, gewoon ruimte voor verandering

Verbouwen, verhuizen, scheiding, samenwonen of rigoureus opruimen: Inbox Storage leert haar klanten vaak kennen in tijden van verandering. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is extra gedoe. Daarom maken wij opslag eenvoudig, met advies op maat en het halen, bewaren en brengen van je spullen. Zo geregeld via de app!

ook bij jou in de buurt

> Amsterdam
> Rotterdam
> Den Haag
> Utrecht
> Gouda

Archiefruimte

Heb je thuis een archief dat uit zijn voegen begint te groeien? Digitale documenten sla je op in de cloud, sla je fysieke archief op in de bewaar-app voor je spullen. Met een XS abonnement stal je al 10 dozen vanaf €35,- per maand. Wij komen ze gewoon bij je voordeur ophalen.


De dozen kun je, als je dat wilt, individueel labelen. Zodat je als dat nodig is het archief van 2003 weer terug kunt vragen, terwijl de rest netjes in de opslagruimte blijft staan. Aan het einde van het boekjaar extra dozen toevoegen kan ook: je abonnement groeit automatisch met je bedrijf mee!

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Je weet voor welke spullen je opslag zoekt, maar weet je ook hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt? Hoeveel kubieke meters wil je eigen opslaan? Bij Inbox heb je de keuze uit een aantal abonnementen, van extra small tot extra large. Onze opslagspecialist helpt je graag met advies op maat. App ons een foto van de spullen die je op wilt slaan, of plan onderaan deze pagina een intake. Dat kan op locatie, maar indien gewenst ook via facetime.


Door het persoonlijke advies krijg je altijd de juist opslagruimte en betaal je nooit voor meer ruimte dan je nodig hebt.

volgens de klant

ik ben heel erg tevreden fijne vrouwlijke medewerker aan de balie helaas weet ik haar naam niet meer


brigitte, Particulier

Netjes en snel geholpen.


Marjolein, Particulier

8,0


Gouda, Opslagruimte

Kon snel een afspraak maken. Meubels konden binnen paar dagen opgehaald worden. Kreeg advies over hoe de meubels beschermd konden worden. De meubels zijn niet beschadigd geraakt tijdens het halen, terug brengen en opslag. Goed via whasapp te communiceren. Ik ben goed geholpen met alles. Klantvriendelijk.


Jasper , Particulier

Ik ben geweldig geholpene met alles van de info vragen tot en met het terugbrengen. Alleen is er voor de volgende maand (maart)wederom €100,00 afgeschreven en de opgeslagen meubels zijn 27 februari teruggebracht.verder is alles fantastisch verlopen. Ik zal jullie zeker promoten.


Magda, Particulier

Hele vriendelijke ontvangst bij binnenkomst door Jimmy.
Hij heeft ons de verschillende mogelijkheden laten zien, n.a.v. onze behoefte voor opslagruimte.
Ook de prijsuitleg was duidelijk. Ook hier gewezen op bijvoorbeeld korting bij 12 maanden huur.
Jimmy heeft alle tijd genomen om ...
> lees verder


Michel, Particulier

Positieve ervaringen in contact, beschikbaarheid en bereikbaarheid van gebouw en opslagruimte.
Temperatuur en luchtvochtigheid wat minder waardoor niet elk artikel er even goed kan worden opgeslagen.
Rondom facturering en administratie verliep alles zeer goed.


Jeroen, Particulier

Super! Makkelijk en betrouwbaar.


Michelle, Particulier

Prima service, ook bij opzeggen


Rijsdijk Bestratingen Gouda vof, Bedrijf

Net voor onze verhuizing (nov 2016) zijn we in contact gekomen met Jimmy. We wilden graag onze spullen tijdelijk opslaan via Inbox Storage en onze spullen dus 2x verhuizen (vanuit oude huis naar opslag en opslag naar nieuwe huis). Vanaf het begin super contact met Jimmy, erg behulpzaam, denkt goed ...
> lees verder


Jeroen, Particulier

hoe het werkt?


stap 1

foto maken


stap 2

intake online of bij jou thuis


stap 3

foto maken


stap 4

24/7 digitaal toegang tot je spullen via de Inbox app

back-to-top